Glad påsk!

Något måste ha gått fel med förra veckans inlägg för det är borta så nu gör jag ett nytt försök!

Oj vad tiden går fort! Innan vi visste ordet av så var det fredag. En Fredag som var så fullspäckad med jobb så det blev jag Annika som skrev veckans inlägg.

Nu vågar vi kanske hoppas att det är vår på riktigt i alla fall? Eller i dag måndag så har man ju börjat tveka igen! Hur som helst så målade barnen vårblommor på bilden. Först målade de blommor med oljepastellkritor på bakplåtspapper. Sedan målade de över med svart temprafärg. Därefter knölade man ihop son målning till en liten boll! Barnen trodde inte jag var riktig när jag visade det! Sedan sköljde man målningen under rinnande vatten, kramade ut vattnet för att sedan försiktigt veckla ut den och lägga den i press. Chanelle sa när hon knölade ihop sin målning: ”Det här känns inte bra!” Men när hon såg det färdiga resultatet kändes det bättre som tur var!❤

Här ser ni resultaten. Fina eller hur?

Varje vecka tisdag eller torsdag, är barnen på läsgrupp hos antingen mig, Jessika eller Susanne. Då är det barn från båda tvåorna med. Vi läser samtalar och sammanfattar det som vi läst. Den senaste boken vi läst i min grupp är ”Turbo tävlar” som barnen nu håller på att rita varsin bild föreställande någon händelse i boken. Dessa bilder ska vi sedan skriva en sammanfattning till.

På fredagen var det förstås påskpyssel. Uppskattat av alla och humöret var på topp!

Nu hoppas jag att alla har ett riktigt bra lov och en

GLAD PÅSK!🐣🐥 Annika

IMG_0857

En reaktion på “Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *