Mycket att göra

Den här veckan har vi haft mycket att göra!!!

I måndags så hade vi nationellt prov i matte. Då var det viktigt att vi visade hur vi tänkte och vi fick gärna rita till uppgifterna. Det gick bra!

I tisdags hade vi idrott. Då tränade vi på stafett inför GD/GIF. Det var viktigt att klappa i varandras händer när det var nästas tur att springa. Vi hade också massa stationer där vi skulle göra olika övningar.

På onsdagen började vi dagen med att gå ner till klubben. Vi var där i en timme och fick prova på alla de olika sakerna som man kan göra där. Sen hade vi ett till nationellt prov. Lite senare på dagen så skulle vi ha idrott med sexorna och 3b. Vi blev uppdelade i fyra grupper. Två av grupperna började ute och de andra två började inne i gympasalen. Ute fick man till exempel leka knuten och röda lyktan stopp. Sen bytte vi och då fick de som varit ute gå in och dom som hade varit inne fick gå ut. Inomhus spelade vi brännboll. Men när man skulle springa runt så sprang man en hinderbana, det var superroligt.

I torsdags så hade vi vårsjung med förskoleklasserna, ettorna och tvåorna. Vi sjöng sånger om vårblommor och andra låtar som handlade om våren. Sen åkte vi på Zillah och Totte på konserthuset. Det handlar om en apa och en tjej. Zillah är buktalare och hon gjorde apans röst. Det var superroligt!!

Sen så var det fredag! På första rasten så sattes det plötsligt på musik och alla på skolgården dansade en speciell dans som vi hade tränat på. Vi har haft en tävling på skolan vilken dag snön skulle försvinna från skolgården. Fredagen den 27 april var den dagen som vi i 3A gissat att all snö på skolgården skulle vara borta. Det var bara en pytte, pytteliten snöklump kvar på skolgården.

I fredags hade vi också en tipsrunda om hälsa. Vi gick iväg två och två och svarade på alla frågor. Vissa frågor satt i matsalen och vissa satt i vår korridor och vissa i mellanstadiets korridor.

Vi skrev lite på nästa vecka också. Först var vi lediga på måndagen och tisdagen. Sedan var det dags för nationellt prov igen på torsdagen. Det gick bra!

På fredagen var det slöjd, då gjorde vi olika saker. På högläsningen kom Kecka in och bjöd på glass som pris för att vi var närmast att gissa när snön skulle vara borta.

Det har varit en superrolig vecka!!

 

 

Denna vecka skrev Emma och Maja!!!!!

 

 

En reaktion på “Mycket att göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *