Tiden går fort.

Veckan gick fort för att vi hade så roligt.Vi har gjort en mattediagnos för att vi ska veta vad vi ska träna på i matte.

Vi jobbade med geometriska obijekt. Vi pratade om rätblock, kub, pyramid, triangel, rektangel och kvadrat. Kub, rätblock och pyramid har sidoytor kanter och hörn. Kvadrat, rektangel och triangel har sidor och hörn.

Vi har jobbat med verb som är ord som talar om vad man gör. T.ex. Leker, skriver, sitter, målar, ritar, läser och gungar.

Vi har haft idrott. Vi lekte Konfotboll och stafetter.

På so vi pratade om ”Elias och sanningen” en film som handlade om att ljuga och säga sanningar.  Vi fick också skriva en berättelse om att ljuga. Det var svårt så vi blev inte färdiga.

När vi hade musik delade Annika upp oss i grupper. Sen skulle vi  hitta på en dans till låten Groupie. Dom som sjunger låten Groupie heter Samir och Viktor. Det här är vår groupie!

På bilden hade vi bildanalys. Vi fick en bild med ett ljus på. Vi kollade på bilden och beskrev hur den såg ut, hur man kände när man tittade på det. Sedan ritade vi ett eget ljus och skrev om det.

 

Veckans problem handlade om att kunna läsa av ett stapeldiagram. Det var lätt för några och svårt för några andra.

Den här veckan skrev Adnan och Mathilda.

En reaktion på “Tiden går fort.

  1. Ja nog går tiden fort. Nu är det februari och det har hunnit bli ljus på morgonen när man går till jobb och skola.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *