Vart tog våren vägen?

Precis som förra veckan har det varit både varmt och kallt

Veckans dikter heter Min nalle och Vit.Sen fick vi skriva egna färgdikter.

I tisdags var Sofie vikarie för Annika var på kurs. Då målade vi solar med oljepastellkritor. Det var kul.

Vi gjorde också diagnosen på kapitel 8.Vi gjorde också klart det kapitlet och startat med det nya. Där kommer vi att räkna subtraktion  upp till 100 med tiotalsövergång.

På svenskan så har vi jobbat med läsfixaren cowboyen. Då ska man samanfatta texter och historier. Vi har jobbat både med läsläxan och sagan om Rödluva.

I torsdags hade vi idrott.Vi hade stafett det var Slalomstafett,Gå över floden,Hopprepsstafett och en ovanlig stafett. Alla var rolliga.

 

 

När vi kom tillbaka till skolan läste vi läsläxan för varandra i våra läsgrupper. På eftermiddagen hade vi musik. Då sjöng vi om våren. Den låter så här:

På fredagen gick vi igenom nya läsläxan. När vi läst fick vi samanfatta texten. Snart får vi veta hur det går med Maj-Björn!

På elevens val så lekte vi Rita gissa spring.

Denna vecka skrev Tesnim och Maja.

3 reaktion på “Vart tog våren vägen?

  1. Hej! Glömmer lite att gå in och läsa här. Nu tog jag mig äntligen tid att backa tillbaka lite för att se vad ni gjort under våren. Nu gör så många bra saker. Tänk va mycket ni lärt er under det här året. Nu får ni njuta av en veckas påsklov, passa på att vara ute mycket. /Maria Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *